Kotka Steam Brewery

Xamkin opiskelijoiden koodaama panimopeli testattavana Metsola Beer Festivaleilla

Xamkin peliohjelmoinnin opiskelijat ovat koodanneet Kotka Steam Brewerylle panimopelin. Peliä pääsee testaamaan Metsola Beer Festivaleilla 6.-7.9.2019.

Xamkin peliohjelmoinnin opiskelijat ovat suunnitelleet ja koodanneet panimopelin, jossa tarkoituksena on kasvattaa omaa pienpanimoa. Pelissä on mahdollista valmistaa tuttuja oluita, jotka ovat Kotka Steam Breweryn valikoimissa, sekä myydä ja kehittää omaa panimoa tehokkaammaksi. Panimopeli on tehty Kotka Steam Brewerylle ja peli tulee olemaan ladattavissa sovelluskaupoista valmistuttuaan.

Opiskelijat ovat työstäneet projektia kesäharjoitteluna Digiverstas -hankkeen ohjauksessa yhdessä Kotka Steam Breweryn kanssa. Panimolle tehtävän brändipelin tarkoituksena on tuoda lisäarvoa ja uudenlaista markkinointikulmaa yritykselle. 

Panimopeliin pääsee tutustumaan Metsola Beer Festivaleilla 6.-7.9.2019. Peli on testattavana festareilla perjantaina ja lauantaina klo 16-20 Xamkin opiskelijoiden opastuksella. 


Digiverstas on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun ja Cursorin yhteishanke, jonka tarkoituksena on tuoda yhteen opiskelijat ja seudun yritykset pelillisyyden ja digitaalisten ratkaisujen kautta.