Kotka Steam Brewery

Raikkaita oluita merikaupungista Kotkasta

Kotkalainen pienpanimo Kotka Steam Brewery valmistaa raikkaita oluita perinteitä kunnioittaen ja uutta luoden. Etiketeistä löytyvät sympaattiset lintuhahmot ovat sarjakuvapiirtäjä Milla Paloniemen käsialaa.

Yhteistyössä paikallisten urheiluseurojen kanssa on syntynyt KTP Golden Ale sekä Titaanit Lager.

Valmistamme olutta myös tilauksesta, omalla etiketillä. Kysy lisää >

XMAS ALE 5 %

XMAS ALE on pehmeä kardemummalla ja kanelilla maustettu Amber Ale. Suunniteltu joulupöytään sopivaksi.

Skipper's Ale 5,2 %​

Skipper’s Ale on vaaleankeltainen, kevyen hedelmäinen ja raikas pintahiivaolut. Sopii loistavasti niin kipparin kuin maakravun janon ehkäisyyn.

Skipper's Ginger 5,2 %​

Skipper's Ginger on vaaleankeltainen inkiväärillä maustettu pirteän raikas pintahiivaolut. Sopii loistavasti niin kipparin rouvan kuin maajussin janon sammuttamiseen.

Albatross IPA 5,5 %​

Albatross IPA on raikkaasti humaloitu ja kevyen sitruksinen White IPA. Se sopii hyvin niin Kap Hornin kiertäjille, kuin tavallisille Heiskasille.

Bird Porter 4,7 %​

Bird Porter on lähes musta, kevyen paahteinen, hieman hedelmäinen ja makeahko helposti juotava ja virkistävä pikkuportteri, jossa silti riittää runkoa.

Steam Beer 5 %​

Steam Beer on kullankeltainen, hedelmäinen ja raikas lagerolut, joka on valmistettu perinteistä Kaliforniassa kehitettyä tyyliä kunnioittaen.

Smuggler 5 %

Smuggler eli salakuljettaja on kippari Heiskasen hämäräpuuhiin taipuvainen serkku. Smuggler on meripihkanruskea, kevyen hedelmäinen ja karamellisen maltainen pintahiivaolut.

Waxwing Pils 5 %​

Waxwing Pils on raikas ja kukkainen lager olut, jossa mukana keveää maltaisuutta. Maku rapsakan humalainen ja pirteä. Nautitaan hyvin jäähdytettynä.

S/S #4 West Coast IPA 6,2 %

S/S #4 West Coast IPA on meripihkankeltainen, voimakkaasti humaloitu ja trooppisen hedelmäinen pintahiivaolut.

Titaanit Lager 5 %

Titaanit on kullankeltainen, hedelmäinen ja raikas lagerolut. Valmistuksessa käytetty uusiutuvaa energiaa. Nautitaan kylmänä.

KTP Golden Ale 5,2 %​

KTP Golden Ale on kullankeltainen raikas Ale olut, joka maistuu voiton jälkeen. Se hieman tasoittaa myös karvasta tappiota. Sitä voi nauttia odottaen seuraavaa ottelua, parhaimmillaan se on ratkaisevan matsin jälkeen. KTP on rautaa!

Meripäiväolunen 2019 5 %​

Meripäiväolunen vuosimallia 2019 on raikas ja kukkainen lager, kaverinaan keveää maltaisuutta. Rapsakan humalainen, ja pirteä – vähän niin kuin Meripäivillä kuuluukin! Virittäydy meininkiin halki kesän. Sihauta ja nauti kylmänä!

Oletko kiinnostunut oluesta omalla etiketillä?

Valmistamme olutta myös asiakkaan omalla etiketillä. Pienemmät tilauserät onnistuvat nykyisistä tuotteistamme. Voimme suunnitella myös oluen omalla reseptillä, jolloin minimitilauserä on 1300 litraa.