Merenraikkaat oluet Kotkasta

Kotkalainen pienpanimo Kotka Steam Brewery valmistaa raikkaita oluita perinteitä kunnioittaen ja uutta luoden. Etiketeistä löytyvät sympaattiset lintuhahmot ovat sarjakuvapiirtäjä Milla Paloniemen käsialaa.

Valmistamme olutta myös tilauksesta, omalla etiketillä.

Kysy lisääOSAKEANTI
Olut
Skipper's Ale

Koippa NEIPA 5,5%

S/S #VII Koippa NEIPA on suunniteltu yhdessä jazzmuusikko Eero Koivistoisen eli Koipan kanssa.Koippa on raikas ja hedelmäinen New England IPA, joka tuo raikkaan meren tuulahduksen jokaiseen hetkeen. Tästä coolia svengiä päivään!.

>> Untapped Koippa NEIPA
Skipper's Ale

Captai Marshall Lager 5%

Captain Marshall on merenraikas ja kullankeltainen lager-olut, joka saa oman twistinsä ruotsalaisesta humalasta. Etikettejä on kuusi erilaista.

>> Untapped Captain Marshall
Albatross IPA

Albatross IPA 5,5 %​

Albatross IPA on raikkaasti humaloitu ja kevyen sitruksinen White IPA. Se sopii hyvin niin Kap Hornin kiertäjille, kuin tavallisille Heiskasille.

>> Untapped Albatross IPA
Skipper's Ginger

Skipper's Ginger 5,2 %​

Skipper's Ginger on vaaleankeltainen inkiväärillä maustettu pirteän raikas pintahiivaolut. Sopii loistavasti niin kipparin rouvan kuin maajussin janon sammuttamiseen.

>> Untapped Skipper's Ginger
Skipper's Ale

Skipper's Ale 5,2 %​

Skipper’s Ale on vaaleankeltainen, kevyen hedelmäinen ja raikas pintahiivaolut. Sopii loistavasti niin kipparin kuin maakravun janon ehkäisyyn.

>> Untapped Skipper's Ale
Skipper's Ale

Sampanja Pils 5 %​

Sampanja Pils on juhlavan kevyt ja raikkaasti kupliva juhlajuoma. Kotka Steam Brewery toi sen takaisin salaisella reseptillä valmistettuna uutena versiona. Se juodaan kuohuviinilaseista hyvin jäähdytettynä. Lasissa juoma kuplii sampanjan tavoin hivellen nautiskelijan makuhermoja. Sampanja Pilsin kevyt, raikas maku sopii täydellisesti juhliin ja Lämpimiin kesäpäiviin.

>> Untapped Sampanja Pils
Sampanja Pils tuotesivu
Kotka pienpanimo

Yhteystiedot

Kotka Steam Brewery
Metsontie 41
48220 KOTKA

Tietosuojaseloste

Evästeet

Image
ImageImageImageKotka Steam Brewery YoutubeKotka Steam Brewery Linkedin