Merenraikkaat oluet Kotkasta

Kotkalainen pienpanimo Kotka Steam Brewery valmistaa raikkaita oluita perinteitä kunnioittaen ja uutta luoden. Etiketeistä löytyvät sympaattiset lintuhahmot ovat sarjakuvapiirtäjä Milla Paloniemen käsialaa.

Yhteistyössä paikallisten urheiluseurojen kanssa on syntynyt KTP Lager sekä Titaanit Lager.

Valmistamme olutta myös tilauksesta, omalla etiketillä.

Kysy lisää
Olut
Skipper's Ale

Skipper's Ale 5,2 %​

Skipper’s Ale on vaaleankeltainen, kevyen hedelmäinen ja raikas pintahiivaolut. Sopii loistavasti niin kipparin kuin maakravun janon ehkäisyyn.
Skipper's Ginger

Skipper's Ginger 5,2 %​

Skipper's Ginger on vaaleankeltainen inkiväärillä maustettu pirteän raikas pintahiivaolut. Sopii loistavasti niin kipparin rouvan kuin maajussin janon sammuttamiseen.
Albatross IPA

Albatross IPA 5,5 %​

Albatross IPA on raikkaasti humaloitu ja kevyen sitruksinen White IPA. Se sopii hyvin niin Kap Hornin kiertäjille, kuin tavallisille Heiskasille.
Bird Porter

Bird Porter 4,7 %

Bird Porter on lähes musta, kevyen paahteinen, hieman hedelmäinen ja makeahko helposti juotava ja virkistävä pikkuportteri, jossa silti riittää runkoa.
Steam Beer

Steam Beer 5 %

Steam Beer on kullankeltainen, hedelmäinen ja raikas lagerolut, joka on valmistettu perinteistä Kaliforniassa kehitettyä tyyliä kunnioittaen.
Smuggler

Smuggler 5 %

Smuggler eli salakuljettaja on kippari Heiskasen hämäräpuuhiin taipuvainen serkku. Smuggler on meripihkanruskea, kevyen hedelmäinen ja karamellisen maltainen pintahiivaolut.
Waxwing Pils

Waxwing Pils 5 %​

Waxwing Pils on raikas ja kukkainen lager olut, jossa mukana keveää maltaisuutta. Maku rapsakan humalainen ja pirteä. Nautitaan hyvin jäähdytettynä.
Titaanit Lager

Titaanit Lager 5 %

Titaanit on kullankeltainen, hedelmäinen ja raikas lagerolut. Valmistuksessa käytetty uusiutuvaa energiaa. Nautitaan kylmänä.
KPT Lager

KTP Lager 4,8%

KTP Lager on vaaleankeltainen raikas olut, joka maistuu voiton jälkeen. Se hieman tasoittaa myös karvasta tappiota. Sitä voi nauttia odottaen seuraavaa ottelua, parhaimmillaan se on ratkaisevan matsin jälkeen.

Meripäiväolunen 2019

Meripäiväolunen 2019 5 %​

Meripäiväolunen vuosimallia 2019 on raikas ja kukkainen lager, kaverinaan keveää maltaisuutta. Rapsakan humalainen, ja pirteä – vähän niin kuin Meripäivillä kuuluukin! Virittäydy meininkiin halki kesän. Sihauta ja nauti kylmänä!
Kiroileva Siili Pihlajanmarja Sour

Kiroileva Siili Pihlajanmarja Sour 3,8%

Kiroileva siili Sour on merenraikas ja maistuu reilusti pihlajanmarjalle.

”PERKELEEN HAPPAMIA”, sanoi siili pihlajanmarjoista.

”HELEVETIN HYVÄÄ”, sanoi siili Kotka Steam Breweryn ihanan ärhäkkäästä, piikikkään suloisesta ja rakastetun kulttihahmon inspiroimasta SIILI PIHLAJANMARJA SOUR -bissestä!

Kotka pienpanimo

Yhteystiedot

Kotka Steam Brewery
Metsontie 41
48220 KOTKA

Tietosuojaseloste

Evästeet

Image
ImageImageImageKotka Steam Brewery YoutubeKotka Steam Brewery Linkedin