Slide
 

Kotka Steam Brewery

Fresh by the Sea!

Kotka Steam Brewery on kotkalainen pienpanimo, joka valmistaa raikkaita oluita perinteitä kunnioittaen ja uutta luoden. Panimo sijaitsee upeassa miljöössä, aivan meren rannalla, 1894 rakennetun Kotkan Höyrypanimon tiloissa.
Oluet
Image
 

Ajankohtaista

Pienpanimomyymälä & Oluthuone

Olemme avanneet Kauppakeskus Pasaatiin Pienpanimomyymälän & Oluthuoneen. Meiltä voit ostaa mukaan tai nauttia paikan päällä. Voit jättää tänne naisesi tai miehesi turvallisesti parkkiin ja voit rauhassa keskittyä ostoksiin.

Oluthuoneesta löytyy myös esim. siideriä, skumppaa ja alkoholittomia. Kylmäkaapista löytyy myös koko ajan vierailevien pienpanimoiden tuotteita. Tällä hetkellä on Hyvinkään oma Panimo, United Gypsies Brewery ja Rocking Bear Brewerssin vuoro. Siiderinä 3Spiritin NUDE Cider Pear. Alkoholittomat toimitti Laitilan Wirvoitusjuomatehdas.

Etsimme yhteistyökumppaneita muista lähi- ja pientuottajista.

Pienpanimomyymälä & Oluthuone Kauppakeskus Pasaatissa avoinna:
Ma-pe 11-18
La 12-16

Panimomyymälä Metsontie 41 avoinna:
Perjantaisin klo 11-17

Image

Steam Pub

Jääkiekon Suomisarja on tauolla ja näin Steam Pub KSOY Areenalla huilii myös. Seurat ja Jääkiekko liitto etsii kuumeisesti ratkaisua, miten toimitaan tämän pitkittyneen koronatilanteen kanssa. Toivotaan, että Kotkan Titaanit saavat kaikista huonoista vaihtoehdoista parhaan ratkaisun.

Kilpailuvaliokunnan torstaisessa (14.1.) kokouksessa tekemän ratkaisun myötä muun muassa miesten Suomi-sarjassa ei keväällä pelata lainkaan putoamiskarsintoja.

Tämä tarkoittaa sitä, ettei yksikään nykyisestä 14:sta Suomi-sarjajoukkueesta putoa käynnissä olevan kauden 2020–2021 päätteeksi 2. divisioonaan, saati jo aiemman päätöksen perusteella myöskään nouse sarjaporrasta ylemmäs Mestikseen.

Image

Tiimi

Uusia henkilöitä. Meillä oli haussa uusi panija ja some osaaja. Uudet mahtavat tyypit ovat löytyneet, pian tiedotamme lisää somekanavillamme.
Image

Osakeanti

Tahtoisitko olla tukemassa kotkalaista panimotoimintaa? Uusia tuotteita tulossa, sekä aivan uutta tuoteryhmää suunnitteilla. Osakeanti alkaa kohta, tästä lisää uutisia piakkoin!
Image
Image

Yhteystiedot

Kotka Steam Brewery
Metsontie 41
48220 KOTKA

Image