Kotka Steam Brewery

Kotka Steam Brewery – Fresh by the Sea!

Kotka Steam Brewery on kotkalainen pienpanimo, joka valmistaa raikkaita oluita perinteitä kunnioittaen ja uutta luoden. Panimo sijaitsee upeassa miljöössä, aivan meren rannalla, 1894 rakennetun Kotkan Höyrypanimon tiloissa. 

Panimomyymälä avoinna:

Panimomyymälä on auki perjantaisin klo 11-17

Verkkokauppaostokset voi noutaa myymälän aukioloaikana. Asioinnin helpottamiseksi suosittelemme edelleen ostoksien tekemistä verkkokaupan kautta.

Muistetaanhan edelleen turvavälit ja käsihygenia. Myymälässä on käsidesi käytössä ja suosittelemme kortilla maksamista, myös lähimaksu käy.
TERVETULOA OSTOKSILLE!

Kaikista tuotteista 31.5.2020 asti -20%. koodilla: HEISKANEN

Siirry verkkokauppaamme >

AJANKOHTAISTA

Kotka Steam Brewery on nyt myös verkkokauppa

Tee tilaus verkkokaupassa, maksa ja nouda Kotkan höyrypanimon myymälästämme. Pakkaamme tuotteet valmiiksi ja lähetämme viestin, milloin tuotteet ovat noudettavissa. 

Vuokraa hanalaite juhliin!

Järjestätkö omia tai yrityksen juhlia? Vuokrattava hanalaitteemme helpottaa juomapuolen hoitamista, kun olut pysyy kylmänä eikä tyhjistä tölkeistä tarvitse huolehtia.

Tervetuloa tunnelmalliseen joulutapahtumaan Kotkan Höyrypanimolle!

Kotka Steam Brewery järjestää jälleen tunnelmalliset joulumarkkinat Kotkan Höyrypanimolla 14.-15.12.2019. Varaa myyntipaikkasi pian!

Steam Pub auki Titaanien kotipeleissä

Kotka Steam Brewery ja jääkiekon Suomi-sarjaa pelaava Kotkan Titaanit ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Kotka Steam Brewery isännöi Titaanien kotiotteluissa toimivaa pubia.

Olut palasi historialliselle Höyrypanimolle

Runsaan vuoden ajan Kotkan historiallisella Höyrypanimolla on pantu olutta – pitkän tauon jälkeen.

Kotka Steam Brewery