hey sailor!

are you over 18?

ImageImage

Olemme kotkalainen pienpanimo. Varmistamme, että noudatamme alkoholimainnonnan lakia vaatimalla sivujemme vierailijoita varmistamaan ikänsä.

Kiitoksia yhteistyöstä!

Captain Marshall on Kotka Steam Breweryn uusi olut

Kotka Steam Breweryn Ruotsinsalmen meritaisteluihin liittyvä uutuusolut nimettiin soutufregatti St. Nikolain mukana meren mutiin menneen nuoren brittiupseeri Samuel Marshallin mukaan.
Pienpanimo myymälä

Ruotsinsalmen toinen meritaistelu oli Itämeren suurimpia. Se käytiin nykyisen Kotkan edustalla Ruotsin ja Venäjän kesken 1790. Ruotsin voittoon päättynyt, lukemattomia henkiä vaatinut taistelu sai Venäjän vahvistamaan puolustustaan rajalla. Sen seurauksena nykyisen Kotkan alueelle rakennettiin Ruotsinsalmi-Kyminlinna -kaksoislinnoitus.

Oluen twistit Ruotsista ja Venäjältä

Captain Marshall on merenraikas ja kullan keltainen lager-olut joka saa oman twistinsä ruotsalaisesta ja venäläisestä humalasta. Etikettejä tulee kuusi erilaista. Etiketit pohjautuvat Johan Tietrich Schoultzin kahteen Ruotsinsalmen toista meritaistelua kuvaavaan maalaukseen, jotka kuuluvat Ruotsissa sijaitsevan Nationalmuseumin kokoelmiin.

Cursorin Level up Ruotsinsalmi, 2020! –hanke mukana

Captain Marshall on mukana Level up Ruotsinsalmi, 2020! –hankkeessa. Ruotsinsalmen meritaistelut ja -linnoitus ovat Kotkan seudulla esillä eri tuotteissa ja palveluissa. Aiheen taustalla on viime kesänä Merikeskus Vellamossa avattu, pitkäaikainen Kohtalona Ruotsinsalmi -suurnäyttely.

Saatavana hyvin varustetuista ruokakaupoista

Captain Marshall täysmallasolut on saatavana hyvin varustetuista ruokakaupoista ja ravintoloista, sekä panimon omista myymälöistä Kauppakeskus Pasaatista arkisin klo 11-18 ja lauantaina klo 12-16 sekä Kotkan höyrypanimolta Ma-Pe klo 11-17.

Saatavuus:
UG Brewery panimokauppa
K-Supermarket Hyvätuuli
K-Market Metsäkulma
K-Citymarket Lohja
Prisma Kotka
S-market Pasaati
K-Citymarket Kotka
K-Citymarket Turtola, Tampere
K-Market Suutarila, Helsinki
K-Citymarket Järvenpää
K-Citymarket Jumbo
Keskisen kyläkauppa, Tuuri
K-Citymarket Pori Puuvilla
K-market Mussalo

Ravintolat:
Ravintola Canttiini
Vaakku, Kotka
Palski, Kotka
Tulikukko, Kotka
Laakonki, Kotka
Kaunissaaren Maja

Kotka pienpanimo

Yhteystiedot

Kotka Steam Brewery
Metsontie 41
48220 KOTKA

Tietosuojaseloste

Evästeet

Image
ImageImage