Captain Marshall

Kotka Steam Breweryn Ruotsinsalmen meritaisteluihin liittyvä olut nimettiin soutufregatti St. Nikolain mukana meren mutiin menneen nuoren brittiupseeri Samuel Marshallin mukaan.

Pienpanimo myymälä

Ruotsinsalmen toinen meritaistelu oli Itämeren suurimpia. Se käytiin nykyisen Kotkan edustalla Ruotsin ja Venäjän kesken 1790. Ruotsin voittoon päättynyt, lukemattomia henkiä vaatinut taistelu sai Venäjän vahvistamaan puolustustaan rajalla. Sen seurauksena nykyisen Kotkan alueelle rakennettiin Ruotsinsalmi-Kyminlinna -kaksoislinnoitus.

Olut saa arominsa ruotsalaisesta humalasta

Captain Marshall on merenraikas ja kullan keltainen lager-olut joka saa oman twistinsä ruotsalaisesta humalasta. Etikettejä tulee kuusi erilaista. Etiketit pohjautuvat Johan Tietrich Schoultzin kahteen Ruotsinsalmen toista meritaistelua kuvaavaan maalaukseen, jotka kuuluvat Ruotsissa sijaitsevan Nationalmuseumin kokoelmiin.

Cursorin Level up Ruotsinsalmi, 2020! –hanke mukana

Captain Marshall on mukana Level up Ruotsinsalmi, 2020! –hankkeessa. Ruotsinsalmen meritaistelut ja -linnoitus ovat Kotkan seudulla esillä eri tuotteissa ja palveluissa. Aiheen taustalla on viime kesänä Merikeskus Vellamossa avattu, pitkäaikainen Kohtalona Ruotsinsalmi -suurnäyttely.

Saatavana hyvin varustetuista ruokakaupoista

Captain Marshall täysmallasolut on saatavana hyvin varustetuista elintarvikemyymälöistä sekä panimon omista myymälästä Kotkan höyrypanimolta Ma-Pe klo 11-17.

Kotka pienpanimo

Yhteystiedot

Kotka Steam Brewery
Metsontie 41
48220 KOTKA

Tietosuojaseloste

Evästeet

Image
ImageImageImageKotka Steam Brewery YoutubeKotka Steam Brewery Linkedin