Captain Marshall on Kotka Steam Breweryn uusi olut

Kotka Steam Breweryn Ruotsinsalmen meritaisteluihin liittyvä uutuusolut nimettiin soutufregatti St. Nikolain mukana meren mutiin menneen nuoren brittiupseeri Samuel Marshallin mukaan.
Pienpanimo myymälä

Ruotsinsalmen toinen meritaistelu oli Itämeren suurimpia. Se käytiin nykyisen Kotkan edustalla Ruotsin ja Venäjän kesken 1790. Ruotsin voittoon päättynyt, lukemattomia henkiä vaatinut taistelu sai Venäjän vahvistamaan puolustustaan rajalla. Sen seurauksena nykyisen Kotkan alueelle rakennettiin Ruotsinsalmi-Kyminlinna -kaksoislinnoitus.

Oluen twistit Ruotsista ja Venäjältä

Captain Marshall on merenraikas ja kullan keltainen lager-olut joka saa oman twistinsä ruotsalaisesta ja venäläisestä humalasta. Etikettejä tulee kuusi erilaista. Etiketit pohjautuvat Johan Tietrich Schoultzin kahteen Ruotsinsalmen toista meritaistelua kuvaavaan maalaukseen, jotka kuuluvat Ruotsissa sijaitsevan Nationalmuseumin kokoelmiin.

Cursorin Level up Ruotsinsalmi, 2020! –hanke mukana

Captain Marshall on mukana Level up Ruotsinsalmi, 2020! –hankkeessa. Ruotsinsalmen meritaistelut ja -linnoitus ovat Kotkan seudulla esillä eri tuotteissa ja palveluissa. Aiheen taustalla on viime kesänä Merikeskus Vellamossa avattu, pitkäaikainen Kohtalona Ruotsinsalmi -suurnäyttely.

Saatavana hyvin varustetuista ruokakaupoista

Kotka pienpanimo

Yhteystiedot

Kotka Steam Brewery
Metsontie 41
48220 KOTKA

Tietosuojaseloste

Evästeet

Image
ImageImage